Laukkakisoissa

IMG_6900.JPGViime lauantaina suuntasimme tyttöporukalla Kenilworthin laukkaradalle jokavuotisiin L’Ormarins Queen’s Plate laukkakisoihin. Viimeksi osallistuin tähän suosittuun sosiaaliseen tapahtumaan vuosia sitten, joten nyt oli aika laittaa hattu päähän ja sinivalkoinen mekko päälle. Laukkakisoja vietettiin siis 157:n kerran ja pääsponsorina on joka vuosi Franschhoekin ulkopuolella sijaitseva L’Ormarinsin viinitila.
IMG_6891.JPG
IMG_6888.JPGPääjuttu laukkaradalla on tietenkin vedonlyönti eli mikä hevosista saapuu ensimmäisenä maaliin. Löin vetoa yhdessä kisassa ja nopeasti tajusin, että siihen saa liian helposti uppoamaan rahaa eli menetin vain 150 randia eli noin 10 euroa.

IMG_6901.JPG Monet tulevat tapahtumaan näyttäytymään ja parasta koko päivässä onkin people watching. Mitä upeampia ihmisiä ja sinivalkoisia muotiluomuksia kulkee ohitse pitkin päivää. Monet lentävät Johannesburgista vain tapahtumaa varten mikä on todella tervetullutta. Trendikkäitä zuluja ja xhosia on itseasiassa paljon mielenkiintoisempaa katsella! Tapahtuma alkaa jo puolelta päivin ja jatkuu myöhään yöhön tanssin ja after partyn merkeissä. Kannattaa käydä ensi vuonna!
IMG_6898.JPG
IMG_6897.JPG

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s