Yrttiteetyöpaja

Babylonstoren workshop 4Kolme viikkoa vierähti Suomessa vähän liiankin nopeasti, mutta on taas ihana olla Afrikan kodissa. Uutena äitinä huomasin erityisesti kaikki hienoudet, joita Suomen valtio kansalaisilleen tarjoaa: neuvoloiden ilmaiset palvelut, edullinen synnytys (usein siitä joku lasku tulee) ja tietysti valtavan pitkä äitiysloma. Itse palasin töihin todella nopeasti, koska firmaamme on pakko pitää pystyssä, mutta se kylläkin onnistui vain sen takia, että poikamme sattuu olemaan hyvin helppo tapaus.
Babylonstoren workshop 2

IMG_7745.JPGHuomasin, että raskauden viime metreillä postannut kuvia yrttiteetyöpajasta, jossa kävin toukokuun puolivälissä. Babylonstorenin tila järjestää erilaisia puutarhanhoitoon, lähiruokaan ja terveyteen liittyviä työpajoja ja saimme osallistua päivän kestävälle kurssille ilmaiseksi, koska vietimme kaksi yötä maatilahotellissa.
Babylonstoren workshop 6.JPG
Babylonstoren workshop 8.JPG
Päivä alkoi kävelyllä kahdeksan aarin kokoisessa puutarhassa ja timjaminurmikon päällä kaikki esittelivät itsensä. Pääpuutarhurit Gundula Deutschlander ja Constance Stuurman kertoivat meille puutarhasta ja kävimme läpi muutamia yrttiteehen sopivia, täällä luonnossa esiintyviä yrttikasveja. Nautimme ihanan kevyen lounaan puutarhan perällä sijaitsevassa Greenhouse-kahvilassa. Lounaan jälkeen siirryimme puutarhan takana sijaitsevaa yrttitarhaan, jonka bambusta rakennettujen katoksien alla teimme kaikenlaisia teekokeiluja. IMG_7814

IMG_7809Kaikki yksityiskohdat niin työpajassa kuin Babylonstorenissa ovat tarkkaan harkittuja, mutta kuitenkin rennolla tavalla aseteltuja, että vaikka kyseessä on niin sanottu luksusmajoitusta ja -ruokaa tarjoava paikka, siellä on kuitenkin todella epävirallinen ja tärkeilemätön yleisfiilis.

Babylonstoren workshop 7Babylonstoren workshop 10Babylonstoren workshop 12

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s