Toimisto Pöytävuorella

IMG_2588Pöytävuoreen on aivan mahdotonta kyllästyä. Jokainen vierailu on erilainen riippuen vuodenajasta, lämpötilasta, tuulen voimakkuudesta, kellonajasta, matkaseurasta sekä ylösmenotavasta ja -reitistä. Vanhempani olivat tällä kaksi viikkoa ja se olikin hyvä syy taas lähteä retkelle vuorelle. Kylmä kuohuviinipullo ja lasit laukkuun ja menoksi!

IMG_2575.JPGIMG_2585Pöytävuori alkoi muodostua noin 700 miljoonaa vuotta sitten. Vuori oli 160–300 miljoonaa vuotta sitten pinnan alla, mutta se alkoi työntäytyä ylemmäs noin 70 miljoonaa vuotta sitten. Vuoren eräänlaiset huiput ovat kolmiomainen Devil’s Peak ja leijonan muotoinen Lion’s Head sekä vanha merkinantopaikka Signal Hill, joka sijaitsee kotimme takana. Korkein kohta on kuitenkin Maclear’s Beacon 1 086 metrissä.  Monet sanovat, että täällä vuoren juurella on vähän samaa fiilistä kuin Rio de Janeirossa, mutta Pão de Açúcar on kyllä paljon matalampi. 

IMG_2590.JPGIMG_2589.JPGKäymme vuorella ihan liian harvoin ja nyt ostimmekin vuosikortin kaapelihissiin. Vuosikortti maksaa saman verran kuin kaksi reissua hissillä ylös ja alas eli se on todella edullinen. Huipulla on kahvila, jossa on wifi, eli tästä lähtien aiomme reippailla kerran viikolla vuorelle, tehdä töitä ja sitten tulla alas joko kävellen tai hissillä.  Tai sitten hissillä ylös ja juosten alas. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s